SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
Kırmızı Demir Pala Nerden Düser
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




Kırmızı Demir Pala Nerden Düşer?

Kırmızı demir pala yani KDP nereden düşer bunu hiç merak ettiniz mi? Bu yazımızda size bu konu üzerinden bilgi sunmaya çalışacağız. Bilindiği üzere 30. Levelin en popüler itemlerinden bir tanesi de kırmızı demir pala savaşçı karakteridir.  Çünkü çift el silahları içerisinde vazgeçilmez bir silahtır özellikle de metin2 pvp serverler oynayan oyuncular bunu çok iyi bilmektedir. KDP nereden düşer  bunun derinlemesine bir ayrıntısına bakalım.

KDP Hangi slottan düşer?

 KDP mistiklerin yer aldığı bir bölgede mistik adındaki slottan düşer. Sizde oyun içerisinde fazlaca mistik keserek kırmızı demir pala düşürme olasılığınızı artırabilirsiniz. Mistiklerin sayıları azımsanmayacak kadar fazladır burada mücadele ederken de zamanın nasıl geçtiğini dahi anlamazsınız. Bu mistik canavarlarını kesmek sizin kırmızı demir palaya mesafenizi de ciddi anlamda yakınlaştırmaktadır. İşin diğer bir konusu ise kırmızı demir palanın harita üzerinde  nereden düştüğüdür. Bu konu aslında bir çok oyuncu tarafından merak edilmiştir. Gelin isterseniz aşağıda bunu da geniş bir şekilde değerlendirelim.

KDP Haritada nerden düşer?

Kırmızı demir pala silahlarınız pvp serverler oyununun sol köşesinde görmüş olduğunuz Seungryong vadisinin haritasında işaretli olan noktalardan düşer. Sizde haritada bu bölgeye doğru ilerleyerek mistikleri keserek kesmiş olduğunuz bu mistikler çerçevesinde kırmızı demir pala düşürme şansınızı çoğaltacaksınız.  Haritada gördüğünüz vadide uzun zaman kalacağınızı bilmeniz gerekir bu nedenle de kırmızı ya da mavi iksir stoklarınızı da fazlaca oluşturmanız gerekiyor. Eğer ki bu stoklarınızı oluşturmuş iseniz vadiye gitmenizi öneriyoruz aksi takdir de gitmemeniz sizin için daha faydalı olacaktır. metin2 pvp vadide uzun kalmanızın nedeni ise kırmızı demir pala’nın kolay bir şekilde düşmüyor olmasıdır tahminen 2 saat kadar orada bulunmanız gerekiyor kaynak www.metin2serverler.biz.tr