SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
WishMt2
IP
:
www.facebook.com
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Orta
Site
:
www.wishmt2.com
Panel
:
www.wishmt2.com

Server acıklaması bilgileri




Merhaba Arkadaşlar 
Yıllardır Veya Sürekli Günümüzde Pvp Serverlar Açılmaktadır. İnanır Mısınız Ben Dahi Yıllarca Metin2 Oynamış Bir Kişiyim Lakin Her Ne Kadar Emek Verdiysem Ya Server Kapandı Yada Oyun Kurucuların İlgisizliği Yüzünden Oyunu Bıraktım. İşte Bizde Tam Bu Yüzden Bunun İçin Buradayız.
"Destek Hattı Numarası"
"Destek Paneli"
"İstek Şikayet Formu"
"Değişim İstekleri"
"Bize Bildir"
- Yani Anlayacağınız Sizinle İlgilenecek Tüm Sıkıntılarınızı Göz Ardı Etmeksizin Bire Bir Canlı Konuşmaya Dahi Hazırız. Gelin Gelişmemizde Sizde Yardımcı Olun, Ep Satın Aldım Gelmedi, Charım Bugda Kaldı Düzeltemiyorum vb. Sorunlarınıza Her Daim 7/24 Sizinle İlgileneceğimize Söz Veriyoruz. Öyle Yağlı Ballı Sözlerede Gerek Yok Bu Kapı Sizlere Her Zaman Açık İsterseniz Gelin Görün Hep Beraber Dostca Ailece Bir Olalım Bütün Sıkıntılarımızı Beraber Çözelim. Loncanı Kur Dostlarını Topla Rakiplerinle Savaş, Bol Bol Eventlerimiz Olacaktır, Hediyelerimiz Olacaktır. Bu Issız Ada'da Bir Tek Sen Eksiksin, Ya Ejder Pençelerinin Arasında Sıkışırsın Yada Bu Heyecana Ortak Olursun.
 
Önemli Not : Site Adresine Tıkladığınız Zaman Herhangi Bir MT2 Reklamı Gelebilmesi Durumunda, Site Adresini Kopyalayıp Arama Motoruna Yapıştırmanız Tavsiye Edilir.
 
Saygılarımı Sunar İyi Eğlenceler Dileriz.
WISH AİLESİ