SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
DemonsMetin2
IP
:
www.facebook.com
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Orta
Site
:
http://www.demonsmetin2.tk
Panel
:
http://www.demonsmetin2.tk

Server acıklaması bilgileri




Metin2'de yeni bir çağa hoşgeldiniz!

 

Yeni açılan Demons Metin2 adlı serverimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk ve gurur duyarız.

Serverin özelliklerine gelecek olursak: 

1- 30 Level başlangıç. Başlangıç itemleri 30 levele uygun olarak alabileceğiniz en iyi itemlerden oluşmaktadır.

2- Skill P yapma, Kahraman olma, at leveli ve at skillerini yükseltme, krallık değiştirme, beceri/statü sıfırlama, kutsama küresi alma NPC'si bulunmaktadır.

3- Efsun botu bulunmaktadır.

4- İtemlerin level sınırı olan 250 level için, 250 levellik itemlere kadar dönüşümleri vardır.

5-Serverımıza 5 arkadaşını getiren her kişiye, getirdiği arkadaşlarla beraber level veya item hediyesi olacaktır. (İtemler editsiz, oyun içi belirli efsunlardan istediği 4 efsunlu item, yada 75 level yapma imkanı)

6- 7/24 GM'lerle gerek oyun içi, gerek telefondan iletişim imkanı.

7- Şuan belli olmamakla beraber, haftanın belirli 3 gününde event yapılacaktır. Eventler 40 üyelikten sonra başlayacak ve tarihleri oyun içinden haber verilecektir.

8- Neden mi biz? Zamanında yaptığımız serverlerdan edindiğimiz tecrübelerle, nelerin yapılması, nelerin yapılmaması gerektiğinin farkındayız. Oyuncularla nasıl iletişim kurulmasını biliyoruz. Edit satışımız hiçbir şekilde yoktur. Bunu böyle söyleyen çoğu server'ın el altından edit sattığınıda biliyoruz. Serverimiz 1600 online kapasitesine sahiptir. %99.9 lagsız bir serverda, 4 ch seçeneğiyle beraber, hilesiz, editsiz bir oyun fırsatı sunuyoruz.

 

Bize bir şans tanıyın ve bu yazıyı okuduktan sonra bizi bir deneyin. Online oyuncu yok diyipte çıkan arkadaşlar, herkes bu kafada olduğu takdirde biz bir yere ulaşamayız bunun bilincinde olun lütfen. Damlaya damlaya göl olacağına inanıyoruz. Gün gelecek, 1600 online kapasitesi bize az gelecek. Buna inanıyoruz.

 

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!