SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
Metin2 Oyunun Ülkemizde Gelişimi
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




Metin2 oyunu tüm dünyada ve ülkemizde çok büyük bir keyifle oynanan en güzel oyunlar arasında yer alır. Oyunun her geçen gün büyümesi ve yayılması bu durumu özetler. Oyun sadece çocuklara yönelik değil yetişkinlerinde çok severek oynadığı bir oyundur. Metin2 pvp serverler üzerinden oynanan oyun zaman geçirmek için birebirdir.

Metin2 oyunu oynayanları bağımlı hale getirir ve zaman geçirmek için birebirdir. Oyun içerisinde amaç size verilen kahramanı güçlendirme ve girdiğiniz savaşlardan galip gelmektedir. Tabi bu o kadar da kolay değildir bu oyun içinde yükselmek aylar hatta seneler almaktadır. Çok vakit harcama ve emek isteyen bir oyundur. Bu zevkli oyun içerisinden sizden bir taraf olmanız istenir ve o taraf adına mücadele etmeniz gerekir. Metin2 de 3 imparatorluk ve 4 kahraman bulunmaktadır siz tarafınızı ve kahramanınız seçer size gösterilen hedefler doğrultusunda mücadele edersiniz. Amacınız en büyük olmak ve verilen hedefleri başarıyla yerine getirmektedir.

Oyun içerisinde yer almak istiyorsanız öncellik kayıt olmanız ve oyuna girmek için gerekli adımları atmanız gerekir. Kayıt, taraf ve kahraman seçimi sonrasında oyunu oynamanız için pvp serverler kullanmaz gerekir bu serverler ile birçok kişi bir araya gelerek toplu olarak savaş yapabilir veya birlikte hareket edebilmektedir. Metin2 oyunu tüm dünyada online olarak oynanan oyunlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. www.metin2serverler.biz.tr