SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
Metin2 Savaşçı Efsunları En Güzel
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Orta
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




Metin2 Savaşçı efsunları sizler için denedik en güzel efsun ve taklitler burada metin2 en cok oynanan karakteri olan savaşçı karakteri olarak bilinmektedir Lütfen konumuzu dikkalice okuyun farkı görün
 
Metin2 Savaşçılar için WS Efsunları Nelerdir?
Kılıç: Muharebe Kılıcı (BEDENSEL İÇİN)
-
Metin2 savaşçı Efsunları
Muharebe Kılıcı’nı Sirius Kılıcı’na – Yeni adıyla Triton- çevirince fazladan +12 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü efsununu kazanacağınızı unutmayın. Beta dönüşümü olan serverlarda ise son dönüşüme kadar geliştirmenizi tavsiye ediyorum. Genel olarak kılıca getirmemiz gereken efsunlar öncelikle güç, delici, yarı insan, büyü hızı ve zehirleme şansı mantıklı seçimler olacaktır. Kritik ve zehirleme arasında kalmanız halinde zehiri tercih edebilirsiniz bu tercih düz vuruşlarınızın zehirleme şansını arttırdığı için hem ekstra hasar hemde karşınızdaki karakterin ws sırasında canının yenilenmesini azaltacağı için daha kolay öldürebilmenizi sağlayacaktır.
-
Güç
Delici
Kritik-Zehirleme Şansı
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
Büyü Hızı (çeviklik efsunuda iyi olabilir ama öncelikli tavsiyemiz büyü hızıdır)
Kılıç: Muharebe Kılıcı yada Partizan (ZİHİNSEL İÇİN)
Zihinsel için birinci tavsiyemiz Partizan ve Sonrasında tabiki de Yarı İnsan Kılıcı’na dönüştürülmesidir. Yarı İnsan Kılıcı, Triton gibi +12 Yarı İnsanlara Karşı Güç vereceği için ws sırasında olmazsa olmazdır. Beta dönüşümleri aktifse son dönüşüme kadar çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Silaha getirmeniz gereken efsunlar yukarıdaki gibi aynıdır, düz vuruş odaklı olmayacağı için zehirleme şansı son tercihleriniz arasında olabilir.
-
Güç
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
Kritik
Büyü Hızı
Delici
Zırh: Siyah Çelik Zırhı (1-1’lik Efsunlar)
-
Wslik Savaşçı Efsunları
Siyah Çelik Zırhı, Büyüye karşı dayanıklılık verdiği için tercihimiz, eğer karakterlere özel efsun yapmak isterseniz ve TR serverindeyseniz daha basit olarak keşiş bile kullanabilirsiniz tam oran olduğu halde. PVP ya da +105 karakteriniz varsa dönüşümlerini Mavi’den yana yada beta dönüşümlerini yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Zırhı 1v1 efsunlama şansınız varsa aşağıdakini tercih edebilirsiniz. Eğer yoksa büyü hızı, saldırı değeri ve hp absorbe gibi tercihleri ikinci plana atıp Kılıç Savunması 15 – Çift El Savunması 15 yaparak savaşçılar için bir zırh, Yelpaze Savunması – Çan Savunması yaparak şamanlara karşı gibi çeşitlendirerek az sayıda zırhla savaşa hazır olabilirsiniz. Toplu Lonca savaşı için HP’nin bile önemsiz olduğunu ve kesinlikle 5/5 Savunmaya yönelik bir zırh yapmanızı tavsiye ederim.
Kılıç
HP
Büyü Hızı
Saldırı Değeri
HP Absorbe
Not: Kılıç yerine gelecek diğer efsunlar şunlardır; Çift el, Bıçak, Çan, Yelpaze, Ok yapabilirsiniz wslik zırh efsunu için. Bu seçenekler 1v1 için ideal efsunlardır. 
--------------------------------------
Wslik Savaşçı EfsunlarıKask Efsunları
--------------------------------------
Kask önerisi olarak, Korku Maskesi’nin Bloklama özelliği düz vuruş yapan karakterler için kullanılabilir. Beta kasklarını da kullanabilme şansınız varsa öneririm.
Büyüye Karşı Dayanıklılık
Zehirleme
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
HP Üretimi
Saldırı Hızı (Oklardan Korunmada Olabilir)
Not: Kaska getirdiğiniz rüzgar, şimşek ve ateşe karşı efsunları slotlar içindir. Wsliklerde bu efsunlar hiç bir işe yaramaz. Son zamanlarda bu tür sorularla sıkça karşılaştığımız için not düşmek istedik ????
------------------------
Wslik Savaşçı Efsunları
------------------------
Kalkan Efsunları (BEDENSEL)
Güç
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
Çeviklik
Bloklama
Sersemlik Karşısında Bağışıklılık
Wslik Savaşçı Efsunları Wslik Savaşçı Efsunları Wslik Savaşçı Efsunları Wslik Savaşçı Efsunları
Kalkan Efsunları (ZİHİNSEL)
Kalkanlar için tavsiye vermeye pek gerek yok, 1v1 ws’ler için kesinlikle karakterlere özel olan kalkanları tavsiye ediyorum. Savaşçı için Şahin, Ninja için Kaplan gibi gibi. Toplu lonca savaşı olacaksa eğer ya savaşçı kalkanı takılı olsun ya da beta kalkanlarından ws’lik olanı takma ihtimaliniz varsa onu takabilirsiniz.
-
Sersemlik Karşısında Bağışıklılık
Güç
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
Canlılık
Bloklama
Not: Kalkan olarak tüm karakterlerin kalkanlarına bu efsunları getirmeniz gerekir.
-
Bedensel ve Zihinsel Savaşçı takı efsunları nelerdir?
Küpe: Abonoz Küpe
-
Wslik Savaşçı Efsunları
Klasik küpemiz abonoz küpe, Yarı İnsanlara Karşı Güçlü ve Savunmalı küpeler yeterli olacaktır. Bedensel için eğer elde etme şansı varsa Zümrüt küpe’yi de tavsiye ederim. Ekstra ortalama hasar ile harika hasarlar elde edebilirsiniz.
-
Bıçak
Kılıç
Ok
Çift El
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
Bilezik: Cennetin Gözü Bilezik
-
Wslik Savaşçı Efsunları
Kritikli Cennet bilezik bizi idare edecektir, BAB ya da diğer bilezikleri de deneyebilirsiniz hiç bir problem yok. Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Büyüye Karşı Dayanıklılık ve Delici olduğu sürece HP tam oran gelmese bile yeterlidir.
-
Delici
HP
Büyüye Karşı Dayanıklılık
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
HP Absorbe
Ayakkabı Efsunları
-
Kılıç
Bıçak
HP
Çiftel
Kritik
Kolye Efsunları
-
Kılıç
Çiftel
HP
Bıçak
Kritik
En Sağlam Savaşçı Efsunları
Metin2 oyuncuları için tek tek kaleme aldık diger konularımız için sitemizin anasayfa bakabilirsiniz