SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
Metin2 pvp server oynamanın avantajları
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Zor
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




 Metin2 Serverları, oyuncuların adaletli bir ortamda savaşabilmeleri ve oyunda yenilikler yapılabilmesi için ortaya çıkmıştır. Ortaya çıkan bu Serverlar oyunculara sunulmakta ve oyuncular kendi seçimlerine göre diledikleri Server da savaşabilmektedirler. Ancak bazı popüler Serverlar kullanıcı sayısının fazla olmasından dolayı yeni üyelikler almayabilirler. Bunun yanı sıra, bazı Metin2 Pvp Serverler içerisinde oyunda uzun süre kalan oyuncular savaşmaktadır. Bu oyuncular oyunu fazla oynadıkları için oyun içerisinde farklı hediyelerle karşılaşmaktadırlar. Karşılaşılan bu hediyeler neticesinde oyun içi karakterleri enerji ve güç kazanmaktadır. Sizler az oyun oynuyorsanız bu tür hediyelerle karşılaşabilme şansını daha aza inmektedir. Bu sonuç karşısında karakterinizin güçlü olması ve enerjisinin dolu olma şansı azdır. Böyle bir durum oluşmasından dolayı sizin, çok oynayan kişi ile savaşmanız adaletsiz ve rekabetsiz bir savaş olacaktır. Bunları göz önünde bulundurarak hareket edip size uygun Serverı seçtiğiniz sürece başarılı olursunuz.

 Pvp Serverler oyunları, ilk etapta basit bir oyun olarak gözlemlenebilmektedir. Ancak uzun yıllardır oyuncular tarafından sıkılmadan ve büyük keyif alarak oynanmaktadır. Çünkü oyunun ilerleyen kademelerin de oyun daha zor bir hale dönüşmektedir ve oyuncular keyif alarak bu kademeleri atlamaya çalışmaktadır. Bunun yanı sıra, oyunda yer alan Serverlar sayesinde arkadaş grupları da oluşturmak mümkündür. Oluşturulan bu arkadaş grupları sayesinde savaşlar da kazanma şansı daha fazla olmakta ve oyun kademelerini daha rahat geçebilmektesiniz. Ayrıca oyun içi arkadaş grupları oluşturan oyuncular, bu arkadaş grubunda ki kişilerle gerçek hayatta da tanışmaktadırlar. Bu tanışmaların ardından daha eğlenceli oyunlar ve daha yenilmez bir karaktere bürünürler. Oyun içerisinde arkadaş grubu ile savaşıldığı zaman bazı hediye veren olayları yapmak size avantaj kazandıracaktır. Kule yapmak ve taş kesmek bunların en başında gelir. Arkadaş grubunuz ile bu eylemleri oyun içerisinde yaptığınız zaman oyun size farklı hediyeler sunacaktır. Sunulan bu hediyeler sayesinde oyun içi karakterinize enerji ve güç alabilmeniz mümkündür. Böylece karakteriniz gün geçtikçe daha da güç kazanarak yenilmez bir karaktere dönüşmektedir. Bunun yanı sıra, karakterinizin dış görünümü de önemlidir. Kazanmış olduğunuz bu hediyeler ile karakterinizi giydirebilmeniz de mümkün kılınmaktadır. Kullanılan bu kıyafetler sadece karakterin dış görünüşünü değiştirmemektedir. Buna ek olarak karakterin güç kazanmasına da katkı sağlamaktadır.

 Metin2 pvp içerisinde kullanılan karakter kıyafetleri ve güçlendirmeleri sadece savaşarak kazanılmamaktadır. Oyun içerisinde sizlere sunulan indirimli fiyatlardan faydalanarak karakterinize belirli bir ücret karşılığından güç ve kıyafet alabilirsiniz. Ancak para verilerek alınan bu güçler bazı oyuncuları memnun ederken bazı oyuncuların zevk almasının önüne geçmektedir. Çünkü çoğu insan emek vererek geliştirdiği karakterle oynadığı zaman daha çok zevk alır. Fakat bazı oyuncular oyun içerisinde fazla vakit geçiremedikleri için, rekabetçi ortamda var olabilmeleri için bu yolu seçmek zorunda kalırlar.