SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
Metin2 serverler farkı
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Zor
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




                 METİN2 SERVERLER FARKI

 Metin2 PVP Serverler günümüzde fazla sayıda bulunmaktadır. Oyunun ortaya çıkmasından itibaren kullanıcı sayısının bir hayli fazla olması beraberinde farklı ihtiyaçları ce eksiklikleri getirmiştir. Bu ihtiyaç ve eksiklikler doğrultusunda yeni Serverlar oluşturularak bu durumlar ortadan kaldırılmak istenmiştir. Bunun yanı sıra, Serverların belirli bir oyuncu kapasitesi olduğu için o kapasiteye ulaştığı zaman başka oyuncu kabul etmemektedir. Bu durum da farklı oyuncuların oyuna girememesine neden olmaktadır. Böyle bir olumsuz durumu ortada kaldırmak adına benzer özellikte başka Serverlar da kurulmaktadır. Böylece her oyuncu istediği Servera girerek keyifli bir şekilde oyun oynayabilmektedir.

 Ortaya çıkan Serverların farklı özellikleri ve avantajları bulunmaktadır. Bu tür Serverların en baş özelliği benzer güçteki oyuncuları bir arada toplamaktır. Oyunda ki karakterlerin gelişmesi oyunu fazla oynamaya ve savaş kazanmaya bağlıdır. Oyunu sürekli oynayan bir oyuncu ile farklı nedenlerden dolayı oyunda fazla vakit geçiremeyen oyuncunun savaş yapması adil bir ortamın oluşmamasına neden olmaktadır. Bununla birlikte her iki oyuncuda oynamış oldukları oyunda eşitsizlik olduğu için zevk alamayacaktır. Böyle adil olmayan durumları ortadan kaldırmak adına PVP Serverler büyük bir avantajdır. Ortaya çıkan bu Serverlar sayesinde benzer güçteki oyuncular bir arada bulunmaktadır. Bu sayede eşitsizlik ortadan kalkmış olmakta ve oyuncular oynadıkları oyundan daha fazla keyif alabilmektedir. Ayrıca, güçlü rakiplerle savaş yapıldığı zaman oyuncuların karşısına daha önemli hediyeler çıkmakta ve karşınıza çıkan hediyelerle karakterinizi daha fazla güçlendirebilmektesiniz.

 Metin2 PVP avantajlarından biri de ortaya çıkan farklı özelliklerde ki hediyelerdir. Ortaya çıkan hediyeler genel olarak karaktere yönelik hediyeler olmakla birlikte farklı özellikleri bulunmaktadır. Savaş sırasında kazanmış olduğunuz hediye ile karakterinize enerji veya güç kazandırabilirsiniz. Bunun yanı sıra, kazanmış olduğunuz hediye sayesinde karakterinizin dış görünüşünü de değiştirebilmeniz mümkündür. Dış görünüşte ki değişiklikler karakterin sadece dış görünüşünü değiştirmez. Ayrıca karaktere enerjide kazandırabilmektedir. Bunların bilincinde olarak hareket ettiğiniz zaman karakterinizi daha verimli geliştirerek savaşlarda yenilmez olabilirsiniz.

 Metin2 PVP Serverler oyunculara önemli bir özellik daha sunmaktadır. Bilindiği üzere, takım olarak oynanan savaşlar oyuncuların kazanma şansını artırmaktadır. Bunun bilincinde olan yapımcılar bu tür Serverlar kurarak oyuncuların takım oluşturarak takım halinde savaşabilmelerine olanak sağlamaktadır. Bu sayede daha güçlü takım oluşturularak güçlü rakipler karşısında daha savaşan bir ekip haline dönüşebilmektesiniz. Bununla birlikte ekip halinde yapılan savaşlarda oyuncuların karşısına daha farklı hediyeler çıkmakta ve bu hediyelerin özellikleri daha büyük olmaktadır. Sizlerde bu tür Serverlara katılarak daha güzel hediyeler kazanabilirsiniz ve ekibinizle birlikte hareket ederek karakterinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Görüldüğü üzere ihtiyaç ve yenilikler üzerine ortaya çıkan Serverlar oyuncuların daha keyifli ve daha avantajlı bir şekilde oyun oynayabilmelerini sağlamaktadır. Sizde bu avantajlardan faydalanarak keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.