SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
Şeytan kulesine nasıl cıkılır gidilir
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Zor
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




Sizler için seytan kulesine nasıl cıkılır nasıl gidilir arastırdık umarım begenirsiniz metin2 pvp serverler oyuncusu olan herkes buraya mutlaka gitmiştir bol sans dileyerek konumuza geciyorum
Şeytan Kulesine nasıl gidilir
Şeytan kulesine Seungryong Vadisi içinde ki tapınak sonundan gidebilirsiniz ve ya karakter seviyesiniz 60 üzerinde ise direk ışınlayıcı kullanarak gitmeniz mümkün olabilir.
 
Şeytan Kulesine giriş şartları nelerdir ?
Çok fazla bir şart yoktur 40 seviye geçmiş her oyuncu kuleye girebilmektedir. Sizden önce birisi kuleye girdiyse ve ilk kattaki metini kestiyse biraz beklemeniz gereklidir yeniden taş çıkacaktır. onuda kesmelisiniz
 
Şeytan Kulesine nasıl ve neler kazanabilirim
Kuleye çıkmak hiç kolay bir iş değildir hatta tek değilde grup olarak çıkmanız tavsiyelir 9 kattan oluşur her katta tamamlamanız gereken zor görevler vardır biz bunları size ayrıntılı ayrıntılı anlatacağız.
 
1. ve 9. kat arası yapılması gerekenler anlatacagız
Sırasıyla katları anlatmaya başlıyacagız her kattaki slotları bitirmek gerekiyor ilk sart bu
 
Zemin Kat : Bu kata girdiğinizde karşılaştığınız yaratıkları ellemeden dayanıklılık yazınıni keserseniz sizi 1.kata atacaktır. Eğer metin2 yoksa biraz bekleyerek yeniden gelmesini beklemelisiniz. Metini kestiğinizde katta kimler varsa herkesi 1.kata ışınlanacaktır.
Birinci Kat : Bu katta karşımıza slotlar çıkacaktır bunlar size otomatik saldırmaya başlayacaktır hepsini öldürmeniz bir tane bile bırakmamanız gereklidir ve öldüğünüzde kentde başla derseniz kendi birinci köyünüzde doğacak olursunuz.
İkinci Kat : Kolay basamaklardan birisi de 2.kattır. Karşınıza çıkan tüm canavarları ve şeytan kralı öldürmelisiniz.
Üçüncü Kat : Bizi Şeytan metini karşılıyor. Çoğu zaman alınan bir hatadır taş çıkmazsa atınıza binip yeniden inerseniz taş görünecektir. Kestikten sonra yedi adet lanet metni çıkacaktır ve bunlardan yalnızca biri doğru metindir onu bulduğunuzda üst kata atacaktır. Unutmayın 15 dakika süreniz vardır doğru metini bulmak için.
Dördüncü Kat : Beş adet mühür göreceğiz. Mühürleri açan anahtarları 20 dakika gibi bir sürede bulup açmamız gerekecektir. Mühürleri açan anahtarları canavarları keserek elde edebilirsiniz.
Lutfen bu konumuzu herkese tavsiye ediniz sizler için yayına aldık bol sanslar
Beşinci kat : Tüm canavarları ve kibirli şeytan kralını kesmelisiniz. Kestikten sonra bu katta önemli bir olay vardır şeytan kulesi demircisi, zırh ustası ve silah ustası bu 3 npc den birisi şansa göre çıkar. Önemli dedim zira çıkacak olan npc den rahatça artı basma itemi olmadan item artıracaksınız. Örnek verecek olursak zırh basarken inci ister o inci olmadan da artı basa bileceksiniz.
Altıncı Kat : Kuleye giriş seviyesinin 40 level olduğunu söylemiştik ancak artık altıncı kata girebilmek için 75 seviye altı olmamanız gerekiyor. 40 seviye maalesef ki beşinci kata kadar çıkacaklardır. Haritada bulunan bütün ölüm metinlerini kısa sürede keserek karşımıza katil yazınınin çıkmasını sağlamalıyız. Düşen bilinmeyen kutuların içinde 2 farklı anahtar çıkar bunlar içinden Zin-Sagui haritası çıkar bunu bulana kadar kesmeye devam etmeniz gereklidir doğru haritayı bulduğunuzda kat atlayacaksınız.
Yedinci Kat : Bu katta bir tane anıt vardık yaratıklardan düşürecek olduğumuz Zin-Bong-In-Anahtar anıtın üzerine sürükleyerek üst kata çıkabilirsiniz. Fakat anahtar ismine dikkat ediniz zira canavarlardan sahte anahtar olan Bong-In-Anahtar da düşebilir.
Sekizinci Kat : İşte sonunda azraile ulaştık yeni adıyla lusifer oyunda ki sağlam patronlardan birisidir. Bundan dolayı ilk önce yanındaki canavarları net çıkarken iksirleri tam alın hatta yaşam gibi eşyalarda alabilirsiniz zira kesmek çok zahmetlidir. Size tavsiyem dönüşerek öldürmeniz sizin için daha basit olacaktır. Öldükten sonra lusifer sandığı eski adıyla azrail sandığı verecektir ve sizi 10 dakika sonra kule dışına ışınlanacaktır.
 
konumuz burada bitti metin2 pvplerde bunu uygulayarak sorunsuz sekilde seytan kulesine cıkabilirsiniz bi tesekkürü cok görmeyin