SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
ZaroMetin2
IP
:
www.facebook.com
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Orta
Site
:
www.zarometin2.org
Panel
:
www.zarometin2.org

Server acıklaması bilgileri




Neden Biz ? KAYITLAR AKTİF
 
Zarometin2 Kendine Has Özellikleri ile keyifli bir oyun ortamı sunmaktadır. 8GB sunucu üzerine kurulu kaliteli ve hızlı makineleri ile kasmadan sorunsuz bir oyun ile gerek üst düzey firewall ddos koruması gerek Kendine Özgü hile korumasi ile oyunculara en iyi hizmet vermeyi amaçlamıştır.
 
 
Oyunumuzun Özellikleri:
Oyunumuza 1 level olarak başlangıç itemleri ile başlayacaksınız gerekli itemler eksiksiz olarak oyunumuzda bulunmaktadır. seçtiğiniz becerileri skill öğretmenlerinden master olarak alacaksınız. Oyunumuzda pet,kostüm,beta dönüşümü kuşak sistemi vb. Yeni özellikler bulunmamaktadır. Mavi çelik ve siruis gibi dönüşümler mevcuttur. Belirli günlerde düzenlenen etkinlikler ile oyunu daha zevkli bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Oyunu daha iyi hale getirmek için oyuncularimizdan öneriler alıp siz değerli oyuncularimiza tam destek vermeyi görev edinmekteyiz. Bu keyifi bizimle paylaşmaniz dilegiyle butun değerli oyuncularımızı oyunumuza davet ediyoruz.
 
 
Açılış Tarihi : 13.08.2016
 
 
-1 Level Başlangıç 99 level bitiş Beceriler Skil Hocalarından Master Olarak alınır Beta Dönüşümü , Pet ,Kostüm,Kuşak Sistemi Vb. Sistemler Yoktur.
 
-Sorunsuz 4CH Aktif.
 
-Metinlerden 5 adet 3'erli Beceri Kitabı Düşer.
 
-Eski Metin2 Serverları Özleyenler İçin Düzenlenmiş Files.