SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
metin2 de imparatorluk secimleri
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Zor
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




METİN2 DE İMPARATORLUK SEÇİMİ
Tutkuyla oynadığınız metin2 içersinde birçok imparatorluk vardır. Online oyun dünyasının lideri olan oyunda keyifli vakit geçirebilmek için bazı aşamaları geçmeniz gerekiyor. Öncelikle kayıt olmalı sonrasında karakterinizi oluşturmalı ve oynayacağınız dünyayı belirlemeniz gerekir. Metin2 pvp serverlerı içinden size en uygun pvp serverlar seçerek oyun dünyası içine girebilirsiniz. İyi bir pvp server bulmakta zorlanıyorsanız size www.metin2serverler.biz.tr sitesini öneririm. 
Site bu konuda uzman hale gelmiştir. Site içersindeki uzman kadrodan istediğini bilgiyi alabilirler severlerı tanıyabilirsiniz. Destek hattı sayesinde sizlere anında cevap verilir. Metin2 pvp oyun dünyasındaki en kaliteli serverler bu adreste yer alır.  Tüm bu aşamalardan sonra karakterinizi uygun bir imparatorluk seçmelisiniz. Seçtiniz imparatorluk dışında başka bir imparatorluğa geçmek ve iletişim kurmak mümkün değildir. O yüzden en başta seçim yaparken iyi araştırmalı ve dikkatli olmalısınız. Oyun içersindeki karakterinizle tüm oyun boyunca aynı imparatorlukta yer alacağınızı unutmayın. En büyük avantajı ise arkadaşlarınızla sürekli irtibat haline olursunuz. Şimdi kısaca bu imparatorlukları tanıyalım
Shinssoo İmparatorluğu
Bu imparatorluk ticaret açısından çok canlıdır ve kıtanın güney kesiminde yer almaktadır. Yoon-Yoing tarafından eski zamanlarda mevcut olan imparatorluk dağıtılmış bunun neticesinde doğuyla yeni bir ticari anlaşma yapılarak imparatorluk yeniden ve çok güçlü bir şekilde kurulmuştur. Doğu ile yakınlığı nedeniyle batı imparatorluklarıyla savaş halindedir. Herhangi bir olumsuz durum olduğunda tüccarlar silahlandırılır ve savaşa gönderilir.