SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
metin2 imparatorlukları hakkında bilgiler
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




METİN2 İMPARATORLUKLARI HAKKINDA BİLGİLER
Metin2 pvp içersinde yer alan bir diğer imparatorlukta jinbo imparatorluğudur. İmparatorluk oluşturulan kıtanın doğu kısmında yer almaktadır. Diğer imparatorlukların aksine bu imparatorlukta amaç savaşmaktadır. Askeri güce dayalı bir sistem kurulmuş ve halk savaşçı kimliğe sahiptir. İmparatorluğun lideri Ee-Ryoung’dur. Bu kişi yıkılan büyük imparatorluğun yeniden birleştirebileceğini inanır. Metin taşlarının zararlarından korkulmaz aksine taşlardan faydalanma yoluna gidilir. Oyun içersinde imparatorluk seçimini yaptıktan sonra sırayı karakter seçimi alır. 
Metin2 oyununda karakter seçimi
Metin2 pvp serverlerı içinden oyunun içine girdiğini imparatorluğunuz seçtikten sonra karakter seçmeniz gerekmektedir. Oyun içersinde yer alan 4 farklı karakterden birini seçmeniz gerekir. Seçtiğiniz karakterler dövüş sırasında yapacağınız hamleleri de etkilemektedir. Ona göre bir strateji içersinde karakter seçmelisiniz.  Karakterlerden birisi savaşçıdır. Bu karakter fiziksel gücü ve silahlarıyla ön plana çıkar. Savaş durumlarında çok etkilidir. Bir diğer karakter Ninja’dır pusu kurarak saldıran karakter tam bir suikast karakteridir. Hızlı ve hareketli olabilmek adına hafif silahlar bulundurur. Oyun içinde yer alan şaman karakteri büyü ve sihir kullanır. Büyülü güçleri çok etkilidir savaşırken arkadaşlarına destek olur. Bunların dışında bir Sura karakteri vardır. 
Bu karakter de yakın dövüş ustasıdır ve üstün sihir yetenekleri vardır. Uzak mesafelerden sihirli çok etkili olur. Arkadaşlarına sürekli destek olur.  Bu eşsiz oyunun pvp serverleri için adresini kullanmanızı öneririm.