SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
metin2 oyunu nasıl oynanır
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




Metin2 Oyunu Nasıl Oynanır?

Metin2 oyunu aslında kısaca belirtmek gerekirse online işlemci tarafından yönlendirilen bir oyundur. 2005 yılında Kore’ de oynanmaya başlamış  17 dilde hizmet vermektedir. Oyunun Türkiye etabına baktığınız zaman 44 sunucusu bulunur.  Metin2 pvp serverler oyunlarının hikayesine baktığınız zaman 3 büyük imparatorluğun savaşlarını anlattığını görebileceksiniz. Bir Uzakdoğu hikayesi olduğundan dolayı ilgi çeker.

Oyun içerisinde ilk önce hayvan ve de bitkilerin hayatlarına yer veriliyor ancak daha sonrasında ise bir göktaşının çarpması sonucunda vahşileşmiş olan hayat kırılıyor bu sayede de imparatorlukların sınırları belirlenmiş oluyor.

Pvp serverler oyunlarındaki tek amacınız savaşmak ancak bu şekilde kendinizi daha fazla geliştirebiliyorsunuz fakat bunun içinde farklı savaşçı karakterlere ihtiyacınız var bunları örneklersek savaşçı Ninja sura ve şamanlar

Savaşçıların özellikleri yakın dövüş konusunda usta olmalarıdır dolayısıyla güçlerini fiziklerinden alırlar. Ancak Ninjalar ise biraz daha farklıdır onlar pusu kurmada ustadır. Oldukça hızlı bir şekilde hareket ederler ve bunun içinde daha hafif olan zırhları tercih ederler. Şamanlar ise zeki karakterlerdir.  Şamanlar arkadaşlarına destek olmada kesinlikle bir numaradır. Çünkü onların mistik güçleri vardır. Suralar ise sihirli güçlere sahiplerdir. Yakın dövüş sanatı ustası olan savaşçılar Suralardan çekinirler çünkü yakın mesafeden yaptıkları sihirler ile savaşçıları etkisiz hale getirebilirler.

Metin2 pvp oyunu oynarken bu karakterlerden herhangi birisini seçerek başlayabilirsiniz. Hepsinin özelliği farklı olduğu için size en yakını hangisi ise onu tercih etmeniz başarınızı artıracaktır.