SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
metin2 pvp game master (gm)
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




METİN2 NEDİR?

Metin2 pvp oyunu 2004 yılında bizim ülkemizle tanıştı ancak beta bir oyun olmasına karşın bir hayli tutulmuş ve sevilen oyunlar arasındaki yerini almıştır. İlk başlarda oyunu tek server ile başladığını biliyoruz ancak şu an baktığınız zaman 45 server’ i bulmuştur.

Metin2 pvp serverler oyunlarında belirli göreve sahip kişiler vardır dilerseniz bu kişilere kısaca biraz değinelim.

GAME MASTER

Game master demek oyunda görevli kişiye verilen isimlerdir. Görevleri arasında ban atma ve de buna benzer işlevler yer almaktadır. Ancak ben GM ‘ yim diyen bir çok kişi vardır bu yüzden de her ben GM’ yim diyene itimat etmemeniz gerekir.

Game master’ in birinci görevi oyun içerisinde hile yapanları tespit etmek ve oyundan uzaklaştırmak bu ister tamamen oyundan uzaklaştırma olur isterse kısa bir süreliğine bu tamamen ona kalmıştır.  Bir Game master kesinlikle bir gün içerisinde en azında dört saat oyunda kalması gerekir. Pvp severler bu yüzden heyecan verici oyunlardır.  Dilerseniz bu noktadan sonra birkaç karaktere değinelim.

BEDENSEL SAVAŞCI

Eğer ki oyuna yeni başlamış iseniz bedensel savaşçı hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Gücünü kılıç vuruşu darbesinden alır bu yüzden de iki skill vardır hava kılıcı ve öfke kılıcı bu iki kılıç hareketi olmadan bedensel bir savaşçı kesinlikle olamazsınız.

STATLAR

Bedensel bir savaşçı iseniz her zaman stat’ a önem vermeniz gerekir önceliğiniz bu yönden olmalıdır. Çünkü hava kılıcının verdiği etkili artırır.