SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
metin2 pvp log hatası çözümü
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




Metin2 Log Hatası Çözümü

Hepinize merhabalar arkadaşlar bu yazımda sizlere metin2 pvp serverler oyuncularının en fazla karşılaştığı sorunlardan bir tanesi olan log hatasını incelemek istiyorum. Ancak detaylı bir inceleme sonunda bu log hatalarının çözüm yollarını bulabiliriz. Öncelikli olarak log hatası almanızda iki nedenin olduğunu bilmeniz gerekir ya sorun sizin bilgisayarınızın dar olmasıdır ya da oyunun packlerinde yani dosyalarında hataların bulunmasıdır. Böyle bir sorunla karşılaştığınız da aşağıda sıralayacağımız işlemleri yapmanız sizin için yeterli olacaktır.

Öncelikli olarak metin2 exe dosyanız üzerinde sağ tıklayın uyumluluk sorununu gidermeyi seçiyorsunuz. Burayı buldunuz ise tıklayın ve de açılan pencerenin alt kenarında programı sına şeklinde bir yazı göreceksiniz bu yazıya tıklamalısınız muhtemelen bu işlem sonrasında pvp serverler oyununu açabileceksiniz.  Daha sonrasında ise oyunu tekrar kapatın ve ileri doğru gidin sonunda ise bu ayarı geçerli program olarak kayıt edin ancak bu şekilde tekrar aynı sorunla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Metin2’de diğer bir sorun ise traceback.pyc hatasıdır. Bu hata için yapacağınız tek şeyin lib klasörünü güncellemek olması gerektiğini bilmelisiniz. Çünkü bazen üst üste atılan bu packler aynı zamanda sistemsel sorunlara neden olabiliyor. Bunun için yapmanız gereken şey metin2 dosyasını yeniden indirip klasör içerisine atın muhtemelen hata çözümlenmiş olacaktır.Bir dip not olarak aktarmam gerekirse metin2 pvp klasörünüzün daima temiz olmasına dikkat etmelisiniz bilmediğiniz dosyaları da atmayın. www.metin2serverler.biz.tr