SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
metin2 pvp serverlerde pazar kurma
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




Metin2’ de Pazar Yeri Kurmak

Metin2 pvp oyunları türünde oyunlarda mantık oldukça basittir yani mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde bulunduğunuz mekânı ve kaynaklarını geliştirmek zorundasınız.  Metin2 pvp serverler oyunlarında ilk başta koruma altında olduğunuzu unutmayın bu yüzden gereksiz yere asker yapmak ya da bunlar gibi şeylerle uğraşmamalısınız amacınız tamamen hammaddelerinizi geliştirmek olacaktır. Zaten ekonomik gücünüz iyileştikçe artık siz de yavaş yavaş istediğiniz silahlara ve askerlere kavuşacaksınız.

Birinci önceliğiniz ihtiyaçlarınız doğrultusunda olmalı dedik bunlar özellikle tahıl kereste taş ve demirden yana olmalıdır. Burada üretimi artırdıkça artık diğer işlemlere biraz daha yoğunluk vermeniz gerekiyor. Örneğin bir paar yeri kurmak  oyunda oldukça önemlidir çünkü buradan satışlarınız sizin ekonominizi canlandıracak. Bu yüzden de sizin bir belediye binasına ihtiyacınız olacak.  Belediye binanızı inşa ettikten sonra Pazar yerinizi kurmaya geçebiliyorsunuz.  Belediye binasının size bir katkısı da altınlarınızı saklamanız yönünde olacaktır.  Belediye binanız 10 olduğu zaman toplam 7400 adet altın saklayabiliyorsunuz.  Bu şekilde de belediye binası adeta bir kaleye dönüşebilir.

Pazar yeri yapmanızın size sağladığı fayda yalnızca ürünlerinizi satmak yönünden değil daha sonra kolonilerinize de yiyecek yollama için ideal bir seçimdir. Üstelik bu maddeleri de altına çevirebilme ihtimaliniz var.

Pvp serverler gerçek anlamda insan zekâsını çalıştıran ve onu farklı düşünmeye doğru yönlendiren oyunlardır. Bu yüzden ne kadar fazla üzerinde düşünür ve strateji geliştirirseniz size sağlayacağı fayda da bir o kadar daha fazla olacaktır.