SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
metin2 serverleri ne işe yarar
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Zor
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




 Metin2 pvp Serverler, günümüzde basit oyun kategorisinde yer alsa da, oyunun sıklıkla oynanması ve oynayıcı sayısının fazla olması nedeniyle oldukça popülerdir. Bu popülerlik ve kullanıcı sayısının fazlalığından dolayı yıllardır oyun için Server bulunmaktadır. Ayrıca Serverlara ek olarak arkadaş grupları oluşturulması özelliği de eklenmektedir. Bu özelliğin eklenmesinin başlıca nedeni, ilerleyen Level basamaklarında oyunun zorlaşması ve bu zorluğun tek başına aşılamamasıdır. Böyle bir sorun oluşmasından dolayı arkadaş ortamı oluşturma özelliği eklenmiştir ve bu özellik kullanıcılar tarafından takdirle karşılanmaktadır. Metin2 pvp içerisinde, grup halinde hareket edilerek kule inşa etmek veya taş kesmek Serverlar tarafından farklı hediye seçenekleri ile ödüllendirilmektedir. Verilen hediyeler sayesinde oyunda ki karakterlere değişik özellikler yüklemek mümkündür. Bunun yanı sıra, hediyeler sayesinde karakterlerin savaşlarda güçlü olması ve enerji dolu olması sağlanmaktadır. Güç ve enerjiye ek olarak, verilen hediyeler karakterin giydirilmesi için de kullanılır. Bu hediyelerin kullanımı sizlerin tercihine kalmış bir durumdur. Hediyeler sayesinde karakterler de değişikler yapmak Level atlanabilmesine büyük katkı sağlamaktadır.

Pvp Serverler 2013 yılında bir takım değişikliklere uğramıştır. Bu değişiklikler sonucunda küçük Serverlar da bulunan oyuncular büyük Serverlara aktarılmıştır. Yapılan bu aktarım sonucunda oyun daha zevkli bir hale dönüşmüştür ve oyuncular oyunu daha eğlenceli bir şekilde oynamaktadırlar.

 Metin2 pvp, popüler oyun olmasından dolayı yeni kullanıcılar olabilmektedir. Ancak başlangıçta nasıl oyuna başlanılacağını bilmemelerinden dolayı çekinceler olabilmektedir. Ancak oyuna giriş yapmak ve oyuna başlamak çok kolaydır. Oyuna başlamak için öncelikle bir mail adresine ihtiyaç duyulmaktadır. Mail adresine sahipseniz eğer hemen üyelik açarak oyuna başlayabilirsiniz. Ancak üyelik sırasında bazı durumlara dikkat edilmesi gerekir. Bunların en başında, Serverlar da kullanılmayan kullanıcı adının seçilmesi gelir. Kullanıcı adı seçildikten sonra gerekli alanlar doldurulur ve oyuna ilk giriş başarılı bir şekilde yapılır. Ardından karakterlerin güçlenmesi gerekir. Bunun için de Level atlamak şarttır. Level atlamak için de sabırlı ve başarılı bir şekilde oynanmalıdır. Level atladıkça karaktere yeni özellikler eklenmekte ve bu özellikler sayesinde karakter savaşlar da yenilmez hale dönüşmektedir. Karakteri güçlü yapmak için Level atlamanın yanı sıra, belirli bir ücret ödeyerek de karaktere güç sağlamak mümkündür. Bunun için gerekli adımları takip ederek güç alabilirsiniz.

 Metin2 pvp Serverları, kullanıcı sayısı fazla olmasından dolayı belirli bir süre sonra kullanıcı sınırına gelmektedir ve yeni kullanıcılar için farklı Serverlar kurulmaktadır. Böylece oyun daha geniş kitlelere yayılarak daha zevkli bir hale dönüşebilmektedir. Kullanıcı sayısı arttıkça rekabette artmakta ve oyuncular kendilerini daha çok geliştirebilmektedir. Sizde geliştirmek istiyorsanız rekabete girerek karakterinize güç katabilirsiniz. Karakterin güçlü olması tamamen sizin elinizdedir. Bunu unutmayarak hareket ettiğiniz sürece karakteriniz belirli bir süre sonra güçlenerek yenilmez bir kahraman olacaktır.