SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
zehir kılıcı nerden düser
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




Zehir Kılıcı Nerden Düşer?

Metin2 pvp serverler oyunları denildiği zaman akla gelen ilk şey hem pahalı olması hem de ulaşılması güç olduğundan dolayı zehir kılıcı akla gelir. Dilerseniz bu zehir kılıcı nereden düşer ilk olarak bunu belirterek başlayalım yazımıza. 75 level üstünde karakterlerin kullanabilecekleri ve de en güçlü bir silahdır. Metin2 pvp oyununun en kaliteli itemleri arasında yer alır kaliteli olduğu içinde fiyatı pahalıdır. Dilerseniz kelimeleri çok daha fazla uzatmadan zehir kılıcı nereden düşer detaylı bir şekilde anlatalım.

Zehir Kılıcı Nerden Düşer?

Bossları kullanarak zehir kılıcı düşürebilme imkanınızda vardır ancak bunlar hangi boslar diye soracak olursanız Setaou Lideri, Setaou Savaşçısı, Setaou Askeri bosslarını size söyleyebiliriz. Bu bosslar direk olarak zehir kılıcınızın sizin envanterinize düşmesine olanak sağlayacaktır.

İkinci olarak ise sandıklardan zehir kılıcı düşürebilirsiniz bu yöntem alternatif bir yöntemdir. Azrail Sandığı ve Örümcek Barones Sandığı bulup bu şekilde bir ihtimaliniz var elbette ki pvp serverler içerisinde bossları düşürme ihtimalinize göre biraz daha şansınız az olsa da yine de düşürme olanağınız var.  Yani şunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Direk olarak zehir kılıcı almak yerine 5-10 tane sandık açıp bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Kısaca sizlere zehir kılıcı düşürme noktasında iki alternatif seçenek sunmuş olduk.  Ancak şunu tekrar belirtmemde fayda olduğuna inanıyorum sandıklardan ve de bosslardan zehir kılıcı’nın düşme şansı tüm pvp serverler için farklılık gösterebilir.